Ness
per en 24 D'octubre 2013
1,157 Vistes

París, la ciutat, és màgica segons els ulls de Paavo Järvi. Pagant Sant Pere canta i balla i, fa de tot!

L'Orquestra de París li fa una entrevista, un retrat en diuen i, jo un comentari: París està molt mitificat pels estrangers. Sempre ha estat considerat com el centre del Món de l'Art, de la Cultura, etc. París és una ciutat que europea que ha sabut fer-se un nom -a mida del seu jacobinisme exacerbat-, amb la força del màrqueting però és buida. Buida com la música dels seus compositors del Romanticisme -prou que ho sabien Chopin i Brahms sobre Berlioz-. És una ciutat com les bombolles del xampany. No és màgica, és efímera....Per a mi, la Música s'escriu en alemany. Adieu!

Els subtítols d'ell estan en francès. S'entén bastant i els músics donant-li sabó, en versió francesa i subtítols en anglès.

[https://www.youtube.com/watch?v=sVSv-Dc1xyE]

Publicat a: Música
Sigues el primer a qui li agrada això.
miquel pubill
una mica de marketing,el punyetero,sap vendre.
24 D'octubre 2013
Ness
Voldràs dir l'Orquestra de París, sap vendre. Com el públic americà, els francesos, amb poca cosa ja en tenen prou. París era la glòria dels EEUU, tot el que era francès era bo. Alta distinció en moda, perfums, art...música ja sabem que no, però ells s'ho han cregut i ho han fet creure al Món. Per a... Veure més
24 D'octubre 2013
miquel pubill
ÉS UNA MICA "BLUF"PERÒ JA ESTÀ VENUT AL MÓN PER SEMPRE
24 D'octubre 2013