Ness
per en 22 Maig 2013
1,126 Vistes

Mentre esperem el dia D, el dia 25 de maig a les 8 del vespre al canal www.areteliveweb.com que ens retransmetrà en rigorós directe des de la Sala de l'Alter Oper de Frankfurt la Simfonia Núm. 8 de Mahler coneguda la dels 1000 dirigida per Paavo Järvi, jo us vull convidar a un concert que va tenir lloc a la mateixa sala, al mes d'abril i que no vaig poder veure en el seu moment. M'ho vaig prendre.

A la primera part hi havia, això, les dances noruegues que sí us vaig penjar. I després el concert per a violí de Txaikovski interpretata per la diva Janine Jansen. A la segona part, Nielsen que sí vau veure.

Personalment no m'agrada com toca les peces, aquesta Janine Jansen -al Paavo Järvi li cau la bava i crec que no n'hi ha per tant!-; no hi trobo diferència. Toca d'una manera semblant un Bach que un Mendelssohn o un Mozart que un Txaikovski. És molt brillant i sobretot fa caretes, sobreactua amb escreix. I la Música, la bona música no necessita acompanyament. Un cec no hi trobaria sentit i si ho escoltes per la ràdio, tampoc.

Feu com si fóssiu cecs, tanqueu els ulls i se us complirà al peu de la lletra tot el que us dic, des de la meva humilitat.

Concert per a Violí i orquestra de Txaikovski Op. 35 en Re Major...

[https://www.youtube.com/watch?v=VEbyyqyKtM0&list=WLEB32BF4BC701C5B8]

Publicat a: Música
Ness
hahhaha
30 Maig 2013
Ness
gràcies. Ja miraré més coses del gall d'indi (enfeinat) però sobretot, mal educat
30 Maig 2013
Ness
n'haurà de fer un curs...
30 Maig 2013
Ness
Vaixell. No crec. A més la gent que us va dur al Vaixell treballen d'això i malament seria que fossin mal educats.
31 Maig 2013