Ness
per en 18 D'octubre 2013
1,185 Vistes

He llegit una crítica que fan els francesos sobre el darrer concert de Paavo Järvi, ahir i abans d'ahir, i el jove pianista Neuburguer i, sembla que hagin descobert la sopa d'all amb Paavo Járvi. Ara descobreixen els dobles plans sonors que tan ens té acostumats a tots nosaltres. Plans sonors entre cordes i vent, tal com ha de ser. No només entre cordes. Estan massa estancats, massa encorats al passat amb el Primer cop d'arquet tanta fama de dolents, van tenir....

Però els francesos només veuen cordes i més cordes. I espero que tinguin corda per a més descobriments que jo fa temps ja me n'havia adonat.

I com a crítica personal i pública, li he escrit:

Els francesos només veuen cordes...això dels dobles plans sonors ja ho vaig notar jo, fa més d'un any!...fins ara no se n'han adonat?, on tenen les orelles? :(

Publicat a: Música
Sigues el primer a qui li agrada això.
miquel pubill
una lliçó més...fas comentaris musicals millors que els profesionals
20 D'octubre 2013
marcus
Carai, seria com si escoltessis (en directe) una gravació en la que els diversos tipus d'instruments estan gravats per separat, per exemple?
20 D'octubre 2013
Ness
Com escoltar una ària de Bach. La melodia d'un instrument va per un costat i la veu per l'altra i tot escoltat alhora. Ja et passaré on ho pots escoltar molt bé, amb el mateix Järvi. Majestuós!
20 D'octubre 2013
miquel pubill
quasi ningú...
20 D'octubre 2013